Kip Stroganoff met pasta

Kip Stroganoff met pasta

Kip Stroganoff met pasta

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

500 gr kipfilet, in reepjes
2 el oijfolie
5 el cognac of vieux
1-2 tl milde paprikapoeder
1 tl rozemarijnnaaldjes
2 dl slagroom
4 el fijngesneden peterselie
zout, peper
ca 300 gr tagliatelle

Bereiden

Bak de kip circa 4 min in de hete olie. Schenk de cognac erover en steek de alcoholdamp aan. Let op: doe de afzuigkap eerst uit.
Voeg, als de vlammen gedoofd zijn, paprikapoeder, rozemarijn, slagroom, peterselie en wat zout en peper toe. Verwarm het gerecht nog 1 min kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing en schep het kipmengsel door de pasta. Serveer er een groene salade bij. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken